• 032/5573-460 032/5572-825
  • maestrall@beotel.net

Istorija naše firme

Ekonomsko-poslovni centar “Maestral plus” doo Čačak uspešno posluje više od dve decenije. Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente.

Snadbevajući krajnje korisnike i građane najkvalitetnijom robom najvećih i najkvalitetnijih domaćih i ino-proizvođača.

Sarađujemo sa preko 400 privrednih subjekata u zemlji i u inostranstvu. Izvozimo rezni alat u BIH, SAD, Austriju, Nemačku , Španiju, Iran, kao i u Rusku federaciju.

Mestral plus
Mestral plus
Mestral plus
Mestral plus

ORGANIZOVANI SMO U ČETIRI PROFITNA CENTRA

Prodaja Alata - širok asortiman potrošnog i repro materijala koji je firmama u industriji potreban u svakodnevnom radu. Rezni i kontrolni alat, električni i ručni alat, brusni materijal, oprema za zavarivanje i tehnički gasovi, HTZ oprema, mašinska i motorna ulja, oprema za građevinarstvo, vijčana roba.

Poljoprivredna mehanizacija - traktori od 20KS, 26KS, 45KS, 50KS, 60KS” SLIS “, kao i motokultivatori, kosacice za travu, prikljucna poljoprivredna mehanizacija (freze, mučari, sitnilice, prskalice, plugovi, sakupljači sena, podrivači…)

Antikorozivna zaštita - Više od jedne decenije krajnim korisnicima pružamo usluge antikorozivne zaštite metalnih konstrukcija peskarenjem i farbanjem. Peskarimo sivim peskom metal, drvo, beton i kamen. Preko 20.000 m2 ispeskarenih površina (hala kamionskih šasija, autocisterni, mostova, dizalica, mašina, potpornih zidova).

Distribucija BeotelNet Internet provajdera - jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, počeo je sa radom 26. februara 1996. godine. BeotelNet, kao kuća koja je dovela prvi međunarodni internet link kod nas, posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.